Jeste li znali da 70% prostora na serveru u svijetu starih automobila ili auto klubova zauzima citroen ?
da na jednu stranicu neke auto marke ide 100 citroenovih ?
Sta to govori ?
Da su citroenasi kao i njihovi strojevi uvijek ispred vremena...tehnicki potkovani i educirani jedan sasvim drugi svijet
I nas citro web prostor sa svojim turbulencijama ide u tom pravcu
Ovo je tekst posveæen je svima vama koje zanima kako je skupina nerealiziranih ljudi u životu pokušala svoju realizaciju ostavriti u citro miljeu te oteti sadržaj koji je stvaran 6 godina, s tisuæama radnih sati u kojima dotièni nisu sudjelovali ni 1% ( iz banalnog razloga sto ih to nije ni zanimalo ) ali pohlepa i pokvarenost te trenutna luðaèka mržnja u stanju su motivirati neke æelije vlastitog karaktera za koje mnogi valjda misle da i ne postoje dok se ne desi neka ovakva situacija....a isto tako æete kao i ja proteklih dana nauèiti nešto o pravnim aspektima i papirologiji oko domene i provajdera....
Sto sam nauèio iz ove prièe ?!
Nauèio sam da pazim KOME DAJEM POVJERENJE DA NEŠTO POTPIŠE ili ono sta mozes potpisi sam jer ljudi se mijenjaju tj. mijenjaju se njihovi zivotni interesi ovisno o prilikama i neprilikama !
Idemo redom :
O samoj stranici i sadrzajima ne treba previse prièati ...reci æu samo da ne vjerujem da na netu postoji citro stranica sa veæim obujmom sadržaja tj. pokrivenijim pogledom na svijet starih citroena i mislim da je to vise nego dosta o znaèaju same stranice
Od banirane ekipe teško da se mogao èuti neki pozitivni komentar u proteklim godinama o samoj stranici ali i šutnja ponekad govori više nego 1000 rijeèi
220.000 klikova u 6 godina veliki su poput himalaje i to je lijepa spoznaja da se nastavi s daljnjim aktivnostima na stranici
I taman kad sam mislio da stranica nikoga ne zanima nakon nedavnog citro fajta i baniranja pokrenuo se ne interes nego lavina interesa nekolicine ljudi koji su pokušali u ime svojih nepostojeæih prava dati si za pravo takvu mega aroganciju da preotmu stranicu tj. njen sadržaj
Voða otimaèa i glasnogovornik postao je SREÈKO VIŠEK uz podršku popekovaca
Sta se sve izdogaðalo u proteklim danima možda jednog dana iskoristim za trash film jer tresha je bilo i previse
Nakon baniranja popekovca s foruma gospoda su krenula u presing....jedni su obukli advokatske uniforme-drugi zauzeli help desk oko kompjutera-treæi se razletili gradom-èetvrti prouèavali od ustava do statuta-neki pak slali sms-ove i telefonirali...
Prvi na redu za obradu bio je Žunec ...kontakt osoba kod provajdera za dobivanje šifre potrebne za pristup bazi podataka za stranicu i forum....
Sto je taj normalan i ok èovjek doživio taj dan ?
Bezbroj poziva od popekovca s patološkim prièama dobro poznatim iz nedavnih zbivanja...zvali su svi pa valjda i tate i mame dotiènih
....uspijevam na kraju u croadriji postati kontakt osoba za pristup bazi podataka ...jedna rupa je zaèepljena...
Banirana popek gospoda kreæe s bezbrojnim pozivima u Croadriju..kontaktiraju pravnu službu
te pokušavaju napraviti opstrukciju….
Iz Croadrije ne šalju mi šifre jer je vlasnik domene kod Carneta predsjednica kluba Dolores Mirkoviæ, dakle aktualan je stari neažurirani podatak.
Odlazim u Carnet i podnosim zahtjev za promjenu vlasnika domene tj. novog predsjednika kluba tj. sebe koji se vidi na rješenju gradskog ureda za opæu upravu iz prosinca 2006g
Nakon toga krug se s pravne strane zatvara.
Banirana gospoda se ne predaju , šalju gnjusan email u citreon hrvatsku koji stopira sva plaæanja prema klubu za 2008. godinu a meðu ostalim i plaæanje prostora Croadriji u iznosu od 1500 kn misleæi kako æe provajder srušiti stranicu jer nije plaæen prostor.
No CH je samo sponzor a ne pravni vlasnik domene tako da i ta prièa nije stopirala gašenje stranice. Uzimam vlastiti novac i uplaæujem na raèun provajdera.
Odlazim u Croadriju gdje donosim uplatnicu, Carnet podaci su ažurirani i kontakt sam osoba za dobivanje šifri za pristup sadržajima .
Moj iduæi korak je prebacivanje sadržaja s klupske domene na novu domenu kojoj æe jedini vlasnik biti fizièka osoba tj.ja i na taj naèin zauvijek zaštiti sadržaje od nekih novih sebesamoprozvanih vlasnika dotiènog sadržaja.
I tu se dogaða nešto jako èudno: nova domena koju smo dogovorili trebala je biti
www.citoenklub.net no iz meni nepoznatih razloga u croadriji nije bila odmah aktivirana nego su je osobe koje su rušile stranicu èitavo vrijeme zakupile i na nju postavila svoj sadržaj ..naravno posveæen meni )
Drugi dan aktivirana je nova domena
www.citroenklub.orgCak 6 dana trebalo je da se prebace sadržaji u Croadriji…..jako èudno za posao koji traje cirka 15 minuta
No ipak na kraju i to je uèinjeno i time je završila ova priæa
Na forumu banirane gospode možete proèitati i komentare nakon spoznaje da je otimaèina
pala u vodu…stvarno se možete nasmijati do suza od prijetnji da se radi o kriminalnoj radnji , pozivanju na klupski statut do angažiranju odvjetnika i borbi do zadnje kapi krvi.
Isto tako možete proèitati i veliku citro ljubav te neprincipijelne citro koalicije izmeðu popekovaca i ljudi koji su do juèer rušili ovu stranicu, imali želju doæi u zagreb i rušiti CKH, koji su otvarali tajni forum na kojima su pisali teško probavljive gadosti o ljudima s ovog foruma i koji su na kraju kao vrhunac svega ispisali tekst u kojem se drug borac kažnjava sa zabranom dolaska od 5 i 7 godina na susrete u osijek i slavonski brod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To su pisali ljudi od 40 godina starosti..SILVIO STILINOVIÆ urednik na HTV SLAVONSKI BROD i gospon MAZUL iz osijeka..ljudi koji nisu na citro sceni bili ni godinu dana, koji nisu napravili ni vlastiti samostalni susret neki èak ni roštilj ali èim su sakupili 3 citroena u vlastitom dvorištu krenula su u borbu protiv citro demona koji su im stajali na putu do njihovih suludih citro želja:
Evo tekstova koje treba pokazivati mladima da vide èega sve ima u citro svijetu, nadam se da su autori jednako ponosni na njih i dan danas…da mi je samo bilo vidjeti im face dok su ga pisali i sastavljali..jedino mi nije jasno zasto su me jedni kaznili s 7 godina a drugi samo s 5 godina zabrane !!!!!!!!!
Pa iako sam s potpredsjednikom CKH gajio odliène odnose, poduzeli smo tri putovanja zajedno, samovolja, laž i vrijeðanje se ne mogu tolerirati...kako je uvrijedio cijeli 2cv klub SB, tražio sam ispriku...Nije se oèitovao, stoga se oèituje Upravno odbor našeg kluba:
Predmet: Odluka izvanredne sjednice Upravnog odbora
Na izvanrednoj sjednici Upravnog odbora 2cv Citroen kluba Slavonski Brod, održanoj u Slavonskom Brodu, 14.studenog 2006. godine, donesen je slijedeæi zakljuèak:
-Upravni odbor izrièe zabranu nazoènosti svima aktivnostima 2cv Citroen kluba Slavonski Brod, radiovi, susreti, druženja, skupštine, sastanci, potpredsjedniku Citrone kluba Hrvatske, Valentinu Valjku, zbog teških uvreda prema èlanovi navedenog kluba i nanošenja nepopravljive štete Citroe pokretu u Hrvatskoj.
Kazna se izrièe u trajanju od 7 godina. Tako teška kazna donesena je jer je izricanje neistina u odnosima dvaju klubova nepovratno poljuljana do tada zavidna suradnja s ostalim èlanovima CKH.
-Upravni odbor istièe da se mjera odnosi samo na navedenog Valjka. Za sve ostale èlanove CKH, ovaj klub i sve njegove aktivnosti više su nego otvorene i želimo dobrodošlicu
-Pravo na žalbu ovoj odluci, kao i ispriku za nanesenu štetu, potpredsjednik Valjak ima u roku od 8 dana od objave.
-O odluci æe biti obaviješteni i ostali srodni klubovi u Hrvatskoj i inozemstvu, kao i tvrtke i pojedinci vezani uz poštivatelje 2 cv vozila
U Slavonskom Brodu, 14.11. 2006. Upravni odbor 2cv citroen kluba SB
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U krugu ljubitelja Citroenovih vozila kreæu se dobronamjerni ljudi uvijek spremni za prijateljstvo i pomoæ koju nesebièno daju bez obzira na pripadnost klubu, naciji ili vjeroispovjesti.
No, uvijek se naðe pojedinac koji svojim ponašanjem poremeti odnose u društvu.
Svako od nas ima vlastitih problema i svoj odmor i relaksaciju pronalazi u popravku i dotjerivanju svojeg ljubimca.
Susreti bilo mjeseèni ili godišnji na raznim stranama svijeta služe za nadopunu iskustava i viðenje s dalekim prijateljima s kojima nemamo priliku biti u svakodnevnom životu.
Jedna od poveznica modernog društva je internet i forum u sklopu neke klupske stranice.
Jedan je èovjek to iskoristio.
Slijedom toga dogodila se bura poremeæenih odnosa kako izmeðu klubova tako i pojedinaca.
Stoga smo bili prisiljeni, iako nerado donijeti nesvakidašnju i tešku odluku:
Upravni odbor Citroen kluba Osijek sazvao je izvanrednu sjednicu dana 14. studenog i donio sljedeæu odluku:
Zbog sustavnog narušavanja ugleda Citroen kluba Osijek koje je prouzroèio izjavama i radnjama stvarajuæi prividnu sliku netrpeljivosti izmeðu èlanova Citroen kluba Osijek i Citroen kluba Hrvatske do granice fizièkog sukoba potpredsjednik CKH Valentin Valjak se proglašava osobom nepoželjnom na susretima i dogaðajima vezanim uz okupljanja u organizaciji Citroen kluba Osijek.
Kako su okupljanja u Organizaciji Citroen klubova miroljubiva i prijateljska cijenimo da bi se pojavljivanjem spomenutog ta ravnoteža poremetila.
Stoga izrièemo kaznu zabrane prisustva okupljanjima ljubitelja Citroena u organizaciji Citroen kluba Osijek u trajanju od 5 godina.
Ova se odluka ne odnosi na ostale èlanove Citroen kluba Hrvatske s kojima se nadamo uspostaviti odnose koji su bili prije ovog incidenta.
Upravni odbor Citroen kluba Osijek U sklopu ove teme treba reæi nešto o silnim hakiranjima stranice i galerija a davno prije i foruma .
TKO JE RUŠIO STRANICU ?
Naslovnicu stare stranice ( joomla aplikaciju ) te galerije postavio je spaèekista MARIO PATAFTA IZ LUDBREGA
To je osoba koja je postavila i šifre ..za naslovnicu ona je bila 123456 a za galerije carob (borac èitano unatraške )…kreativno nema kaj……
Dvije godine od kada on nije formalno na forumu šifre nisu promijenjene ( moja greška nažalost jer nisam znao kako se to radi )
Što to govori ?
To govori da je mogao svaki dan u svakom trenutku srušiti naslovnicu i galerije što je èesto puta i radio ili im je mijenjao sadržaj. U poèetku kada je imao pristup bazi mijenjao je i naslov foruma, banirao me itd itd
Druga osoba koja je takoðer imala prste u dotiènim radnjama je spaèekista tibor skala koji je u zadnjem rušenju stranice bio toliko bahat da je postavio na naslovnicu svoju sliku i tekst, zatim se oèito prestrašio jer je nakon nekoliko minuta sve maknuo te srušio stranicu
Na sreæu postoji print screen jer sam se sluèajno zatekao u tom trenutku (oko pola noæi je to napravljeno )
S obzirom da su dva spomenuta hakera nalazila na susretima za pretpostaviti se da su se šifre razmijenile i da je destrukcija bila pojaèanaEto draga gospodo koja je imala živaca èitati još jednu trakavicu sad znate i to.
Neki ljudi daju si puno energije za destrukciju neèega iz samo jednog razloga a to je da unište sadržaj koji služi za opæe dobro citro populacije samo zato što ga je napravila jedna osoba
220.000 klikova i pomoæ koju su mnogi pronašli ovdje na stranici za te ljude nije bitna
Šteta, da je ova energija bila uložena u prave pozitivne stvari danas bi bili odiseja u svemiru,jer znanje oèito postoji.
Da sam ovu stranicu radio za sebe bila bi na mom kompjuteru i uživao bi u njoj daleko od vaših oèiju no ona se nalazi na mreži i javno je dobro…. raðena je za druge i nosi ime kluba
u kojem na žalost mnogi tumaèe trenutne situacije kako im pašu….no to je sve veæ opisano u gornjem tekstu
Eto gospoda su najavila još bolju i veæu citroen stranicu pa èak i stariju ( ?!?!). Želim im puno sreæe u radu isto kao i u radu foruma u kojem æe se nadam se napokon barem malo poèeti pisati o starim Citroenima jer za sada je forum anticitropropaganda buduci da je 95% citro chat spama posveæeno meni
Kao što sam napisao u gornjem postu ovo je moj predzadnji politièki citro post .
Zadnji æe se ticati papirološke buduænosti kluba (buduæi da je lova od CH stopirana, pitanje sadržaja stranice riješeno ) a za to æete se morati malkice strpiti jer
gospoda sa svojim falsifikatima i skupštinama èekaju zakonske rokove da krenu u napad
u kojem teško da æe imati pravne argumente zbog svega navedenog o funkcioniranju kluba u protekle 2 godine a što je opisano u gornjem tekstu.
Moj dobronamjeran prijedlog je da ostvare svoju staru želju a to je da registriraju citroen klub zagreb , naprave klupsku stranicu , organiziraju susret i pokazu svoju silnu energiju koja je sve ove godine bila u glavama ali nazalost ne i na terenu
Atosfera ovog foruma bazirati ce se na kvaliteti sadržaja jer kvantiteta korisnika je ocito nesto sto donosi velike probleme u nasem mentalitetu….virtualna lobiranja i igre preko pp nije moguce kontrolirati kao ni njihovo odrazavanje u fizickom svijetu ….. niti to zelim kontrolirati….tracevi su nazalost ipak puno zanimljiviji nego stari citreoni a to je ono cega na svu srecu na ovom forumu vise nece biti…
HAUGH