Na pitanje dokle ce trajati „virtualni ratovi „ i gdje je njihov kraj moj odgovor je
NAJMANJE DO ONDA DO KADA CE TRAJTI: SUDSKI PROCES OKO KRAÐE MOJEG CITROENA
TE RUŠILACKE AMBICIJE POPEKOVACA OKO SVAKE AKCIJE KOJU RADIM…………. moje pisanje je samo
REAKCIJA a bilo je toga ove godine poprilicno
( da su toliko vremena i truda potrosili na vlastiti susret i komunu mozda bi nesto i napravili ove godine ) ;
1. tuzba gradskom poglavarstvu oko imena citroen klub croatia
2. tuzba srcu oko kraðe web stranice
3. tuzba velesajmu povodom izlaganja vozila ck croatia
4. slanje gnjusnih emailova u citroen hrvatsku
5. slanje gnjusnih dopisa dugogodisnjim clanovima kluba
6. organiziranje laznih kafanskih skupstina koje se zatim smatraju pravno valjanim
7. i na kraju slanje emaila od strane borisa direktoru AUTO LUKE GOSPODINU MARICU tj. pokusaj stopiranja 14. susreta koji ovdje prilazem :
GOSPODO DRAGA KOJA TOLIKO ENERGIJE TROSITE NA DRUGA BORCA ZAR VAM DOISTA NIJE JASNO DA KONTAKTI DUGI 7 GODINA SE NE RUSE EMAILOM ILI TRKELJANJEM NA FORUMIMA NA KOJIMA SU IONAKO VECINOM LJUDI KOJI NE DOLAZE NA DRUZENJA I SUSRETE ?
zasto pokusavate stopirati susret ?
cega se bojite ?
ne valjda pijanca, luzera, lopova, bolesnika s kojim se nitko ne zeli druziti !!! ako je tako trebate se veseliti susretu na kojem ce borac biti sam i tuzan za stolom ili se bojite ISTINE ? HA ?
Ako vec saljete emailova neka to nikako ne rade srecko i boris jer ova razina pismenosti u samom startu sasvim dovoljno govori osobi koja je primila email …no iz ciste zabave prokomentirati cu ovaj ubogi email :1. privatni forum - zar postoji i drzavni ?
2. vjerojatno se predstavio kao predsjednik kluba - ne samo da sam predsjednik kluba nego sam predsjednik cak 2 citroen kluba
3. maknut s funkcije i izbacen iz kluba na skupstini 27.5.2008.- gospodo zivimo u pravnoj drzavi i legalisti smo ..onoga dana kada doðete s rjesenjem gradskog ureda za udruge na kojem nece uz ckh pisati da sam ja predsjednik kluba tada cu biti maknut…necemo valjda skupstine u lokalnim kafanama na kojima se sakupilo 9-ro ljudi smatrati pravno valjanima i da se tamo odreðuje tko je podoban a tko nije
4. financijske malverzacije - gospodo kad naðete tri postene osobe (recimo kuki, tomica, stef ili marko ako to uopce zele )tj. kad napravite ozbiljno povjerenstvo ja cu rado dati sve obracune racunovodstvenog servisa za 2007. i 2006. godinu da jednom zauvijek stanemo na kraj i toj prici.
5. sponzorstvo automehanike- muci te moj odlazak s kombijem u svedsku a ne oteta provizija od 12.500 kn koju si strpao u džep ( sve se lijepo vidi iz dokumentacije sa strane 2 u ovoj temi )
5. ckh ne organizira taj susret- koji klub organizira koji susret cu odluciti ja kao predsjednik oba dva kluba…susret u auto luci organizirao je citroen klub hrvatske a dozvolu za stajanje ispred hnk zatrazio je citroen klub hrvatske..zabavno zar ne
6. sadasnje legitimno rukovodstvo klubavidi tocku 3. ……………a ne bi bilo lose da platite barem jednu clanarinu, cak ni u proteklih
9 mjeseci nitko to nije ucinio kao primjer vase klupske brige, a u biti to bas i nema smisla jer nemate pristup ziro racunu a i sva posta i dalje dolazi na moju kucnu adresu…..nema sta opasno ste rukovodstvo
Eto gospodo draga ovaj e-mail pise osoba koja je moj auto prevarom otela i transportirala u bosnu kod bate
No to nije kraj lika i dijela borisa filipaja zvanog deda:
1. prije 60 dana od henka je narucio je 100 guma za seriju A …gume su stigle u hrvatsku ocarinjene su ali je boris odustao i nestao u vidu magle…..eeee zato treba uzimati kaparu
ali ni to nije sve
2. posao oko zaba s batom koji je trebao zazivjeti u zagrebu nakon saznanja o kraði mog auta takoðer je propao a crnu batinu zabu s kojom se hvalio d aje njegova morao je vratiti u banja luku
od svih borisovih snova o tractionima i zabama koje ce imati spao je na trulog amija kojem je morao odrezati krov koliko je bio trul pa sad ima cabrio monstruma..puno pametnije bi mu bilo da digne kredit jer advokati su skupi a rocista pocinju...biti ce ovo zanimljiva jesen.....
…………………………………………………………………
ZA KRAJ:
Floskule tip istina je negdje na sredini su jeftine fraze za ljubavne romane…
ISTINA= POKLAPANJE UMA I STANJA STVARI TJ. STVARNOSTI
Stvarnost je jedna i jedina …….ako postoje dve onda odlazimo u podrucje shizofrenije.
Aristotel je rekao :drag mi je Platon ali mi je draža ISTINA
SVE STO PISEM PISEM ARGUMENTIRANO UZ PRILOŽENU DOKUMENTACIJU
Moji argumenti nisu lik je lud, pijanac, narkoman, lopov, peder, bolesnik,tabletoman,“
nitko ga ne voli“ kao sto se vidi iz dubokoumne popek pisanije.
ISTINA je bolna i samo jedna i pametna osoba je iz svega predocenog lako moze dokuciti….i samo hrabri se bore za nju….
Amnezija hrvata je poznata stvar o mentalitetu da ne govorim zato postoji ova tema da se neke stvari ne zaborave i zato cu pisati i dalje.....
Zbog svega sto se dogodilo u protekle 2 godine ovaj 14.susret posvecujem: lateru, srecku, borisu,donu, gambi, likaju, geriju, tiboru, bralicu i ostalima koji su sate i sate svog slobodnog vremena potrosili na destrukciju protiv druga borca umjesto na sadrzaje vlastitog zivota
HVALA BOGU TO JE SAMO MALA SACICA VIRTUALNIH LUZERA koji su u svojim supama i rupama jaki i mocni za tastaturom no postoji i ona druga energija koja je vidljiva iz fotografija ovog susreta a to je jedan sasvim drugi citro svijet …svijet gospode , dragih i postenih ljudi koji su cvrsta jezgra zbog kojeg je drug borac i dalje u sedlu i nema tog lika i emaila koji ce ga iz njega izbaciti… iskreno vrijeme tek dolazi…..ovo je i tako samo katarza.... -------------------
P.S dozvolu za stajanje ispred hnk zatrazio sam kao predsjednik citroen kluba hrvatske nije da nismo imali 20.000 kn da platimo stajanje ali malo pismenosti i poznavanje upravnog postupka bilo je vise nego dovoljno da uredno i besplatno dobijemo dozvolu...cemu antipropaganda citroena i negativno pisanje po novinama o gradskom poglavarstvu kad sve moze biti lijepo....ili je opet kriva pravna drzava kako bi rekao srecko....