FlatPress » CITROEN KLUB CROATIA ( 2001. - 2016. )
CITROEN KLUB CROATIA ( 2001. - 2016. )

CITROEN KLUB CROATIA - 15 ROĐENDAN - 2001.-2016.

AKTIVNOSTI:
U proteklih 15 godina Citroen klub Croatia organizirao je preko 100 zajedničkih djelovanja u raznim segmentima . Na klupskoj razini organizirano je 18 susreta, 10 off road vožnji i 25 izleta na raznim lokacijama diljem Hrvatske, 30 puta sudjelovali smo na susretima u regiji i na svjetskim susretima Citroena. Organizatori smo Old school desant manifestacije koja se do sada održala 10 puta u Zagrebu i 6 puta u Ozlju. I na kraju spomenimo 2O- tak različitih akcija u kojima smo sudjelovali ( Humanitarne akcije radija 101, otvaranje Citroen salona,Auto moto show, Transport show, Francuska čitaonica, Vremplov-Jadran film itd. Itd. )

KLUPSKA INTERNET STRANICA:
- Prva ozbiljna stranica na ovim prostorima koje se bavila Oldtimer tematikom i prva Citroen stranica
- Stranica sadrži 14.883 fotografija i veliki broj tekstova u 278 albuma i 19 kategorija koje su pregledane 1.161.551 puta.

Uz bogatu klupsku tematiku koja nas vodi preko: susreta, putovanja, izleta, akcija i off road vožnji, detaljnih prikaza restauracija pojedinih modela posebno ističemo opširan sadržaj vezan za samu povijest Citroena, a koji obuhvaća prikaz: svakog pojedinog modela, arhivske novinske tehničke tekstove, princip hidraulike, životopis Andre Citroena, Quai de Javel tvornice,Cimos tvornicu, sajmove i salone, Citroen arhitekturu, avanture Gusjeničara i Spačeka po Africi i Aziji, rally-e s Ds-om i Cx-om po Marocu i Senegau, povijest svjetskih susreta, prikaz prototipova i mnogo toga drugog, a sve to popraćeno mnogobrojnim tekstovima.

- Sa svojom dubinom i širinom stranica CK Croatia najsadržajnija je stranica na Webu po pitanju tematike starih Citroenovim vozila

-U 13. godina kontinuiranog djelovanja, stranica je pogledana 558.500 puta

FORUM:
Prije 13 godina forum CK Croatia bio je prvi oldtimer i Citroen forum na ovim prostorima iz kojeg su emanirali mnogi klubovi , druzine, frakcije, forumi, facebook grupe( BiH, Hr, Srb, Slo ). U 8 godina kontinuiranog djelovanja kroz forum je publicirano preko 100.000 fotografija vezanih za tematiku starih Citroen vozila.
Forum više nije aktivan od kada radi FB grupa.

YOU TUBE:
115 filmova klupske tematike i iz povijesti Citroena podignuto je na You tube kanal.

FACEBOOK grupa:
Grupa Citroen klub Croatia na Facebooku broji 380 članova.

Dragi članovi i prijatelji kluba
pred nama je godina u kojoj slavimo 15 rođendan kluba s mnoštvom događaja, putovanja , novih poznanstava i citoenergije koju ni je jedna od gore napisanih brojaka ne može definirati.

Vezano uz dugogodišnje aktivnosti te sve spomenute činjenice u ovom tekstu rekao bi da imamo potpuno pravo reći da smo najaktivniji i najsadržajniji klub ovakvog tipa u regiji s najmodernijim kanalima komunikacije.

Protekle godine iznjedrile su jedan broj ljudi koji čine jezgru kluba i naših susreta i koji nude jednu lijepu perspektivu da izgradimo jedan optimalan klub u pogledu kvalitete i kvantitete kako strojeva tako i ljudskih karaktera.

Uz sve spomenuto klub svojim članovima omogučuje konakte s majstorima limarima, mehaničarima, lakirerima te električarima vezanim za restauraciju vozila. Isto tako trudimo se osigurati nabavku rezervnih dijelova,a nudimo i veliki broj literature vezane za razna stara citroenova vozila .

Get the flash player here: http://www.adobe.com/flashplayer

- Voting Script 1.8

Omiljeni model mi je?

  TRACTION
  2CV
  DYANE
  AMI
  MEHARI
  DS
  SM
  CX
  GS
  GSA
  M-35
  HY
  TUB
  VISA
  LNA
  NOVIJI

   (Rezultati)

Ukupno glasova: 766

Broj posjeta: 140139